PROJECT

The intervention to remodel this villa situated in a residential quarter of Hamman stresses the volumes of the building, taking special care in restructuring the windows and mitigating the complex geometry of the overall result, using facings with a warm and luminous tone, in contrast with the particularly lush garden.

The use of materials is reminiscent of local architecture, especially in the cylindrical body of roughhewn stone, conferring, however, an interpretation that strongly resounds the rational component.

The orientation of the rooms in the interior makes the relationship between the spaces very dynamic, creating original solutions that are valorized by the interior design.

Architect

Tahhan & Bushnaq Consultants - Exclusive Homes

Client

Private user

Type of project

Renovation